DENİZLİ / KALE - Mehmet ve Kemal Aracı Ortaokulu

Mehmet ve Kemal Aracı Ortaokulu

Adres
ULUÇAM MAH. ALTUN SK. DENIZLI KALE MEHMET VE KEMAL ARACI ORTA OKUKU BLOK NO 12 KALE / DENİZLİ
Vizyon
Öğrencilerimizi; öncelikle ahlaki değerleri benimsemiş ve bu değerlerle toplumda örnek olan, okulumuzda öğrenim görmekten mutluluk duyan, iyi bir üst eğitim kurumuna yerleştiren ve okulumuzu ilçemizde tercih edilen bir eğitim kurumu haline getirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu kendi mutluluğundan önde tutan, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren; vatan, millet ve kutsal değerler konusunda bilinçli; bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Kalorifer (Katı Yakıtlı)